Мануел Нойер фаворизира Джуд Белингам за "Златната топка"


Мануел Нойер фаворизира Джуд Белингам за "Златната топка"
Снимка: Getty Images

1096 0

Германската легенда - Мануел Нойер, говори на пресконференцията преди решаващия полуфинал между Реал Мадрид и неговия Байерн Мюнхен. Денонощие преди срещата вратарят каза, че нищо не е решено след първия мач (2:2) и се очертава уникален двубой в Испания.

Националът още един път изрази удивлението си от реконструирания стадион "Сантяго Бернабеу", който през последните седмици изумява с пълния си блясък феновете по целия свят. Не на последно място Нойер припомни, че всички в Байерн са наясно с уменията на Белингам още от периода му в Дортмунд.

Коментарът на Нойер

"Ключът към класирането може да е първият гол. По същия начин се провалихме у дома, защото не се възползвахме от тази първа възможност. Срещу Реал всичко зависи от детайлите. Висока концентрация, никой не иска да прави грешки. И двата отбора имат много добри играчи, ще видим кой ще спечели.

Трудно ми е да назова най-опасния съперник. Мадрид със своята история има много нападатели и халфове, а Джуд и Винисиус се отличават в този състав. Те могат да направят разликата.

Белингам с уникален сезон 

Белингам е кандидат за "Златната топка". Успехите във всички турнири те фаворизират за нещо подобно. Много зависи и от Европейското.

В Бундеслигата бяхме наясно с качествата му. Имаше смисъл от трансфера му в Реал, където се почувства като бомба. В Дортмунд нямаше толкова офанзивни отговорности. Никой не очакваше Белингам да вкара много голове и да бъде толкова важен за атаката", категоричен е стражът.  

Ето какво каза и Томас Тухел преди Реал Мадрид - Байерн Мюнхен!

Още: Белингам назова звезди на Реал като най-добрите двама, с които е играл

Джуд Белингам се опита да разсее Хари Кейн при дузпата, в Англия го порицаха (ВИДЕО)

Левандовски назова най-добрите двама в света в момента и каза, че очаква "Златна топка"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички