Челси намери алтернатива за Ромелу Лукаку, след като не може да бъде продаден на Интер


Челси намери алтернатива за Ромелу Лукаку, след като не може да бъде продаден на Интер
Снимка: Getty Images

2686 0

Звездата на Белгия - Ромелу Лукаку, имаше нещастието да влезе в Световното първенство по футбол контузен и не успя да спре пропадането на "червените дяволи", което доведе до отпадането им още в груповата фаза.

Това обаче изглежда няма да доведе до промяна в клубната му принадлежност и Интер продължава да разчита на основното си острие, съобщава италианският вестник Gazzetta Dello Sport.

В следващите седмици обаче ще трябва официално да стане ясно дали футболистът ще остане в Милано, тъй като в момента е част от "змията" под наем. Колосът от Ботуша няма опция за закупуването на футболиста след кампанията и се очаква те да го поискат под наем за още една година.

Според източника, директорите на Челси и Интер наскоро са обсъдили бъдещето на белгиеца и се очаква този вариант да бъде приемлив за всички страни, тъй като на "Стамфорд Бридж" не са очаровани от представянето му, а самият Лукаку е доволен от възможностите си в италианския гранд.

29-годишният нападател се завърна в гранда от Милано през миналото лято след разочароващ едногодишен престой в Лондон, където отбеляза 15 гола в 44 мача.

Вижте с какъв пропуск се отчете Лукаку на световното първенство по футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички