Луис Суарес изуми: Реал Мадрид ме искаше през 2014-а, щяха да продадат Бензема в Англия


Луис Суарес изуми: Реал Мадрид ме искаше през 2014-а, щяха да продадат Бензема в Англия
Снимка: Getty Images

3598 0

Бившият нападател на Барселона Луис Суарес разказа, че през 2014 година, когато премина на "Камп ноу", е можел да смени Ливърпул с Реал Мадрид, а не с каталунците.

Планът на Реал от 2014-а

"Преди Световното през 2014 година Реал Мадрид искаше да ме привлече и всичко вървеше добре. Те мислеха да продадат Бензема в Арсенал и всичко беше подготвено за това.

Къде е щял да отиде Бензема и защо се провали трансферът?

Защо пропадна сделката?

Но когато започна мондиалът, Барселона влезе в битката и, разбира се, аз предпочетох Барса. Покрай ситуацията с ухапването интересът на Реал намаля, а Барса - обратното, прояви по-голям интерес", заяви уругваецът, цитиран от "Marca".

Както е известно, на Мондиал 2014 нападателят ухапа Джорджо Киелини по рамото по време на мача между Уугвай и Италия. За това нещо Суарес бе наказан с изхвърляне от футбола за 4 месеца.

Суарес е мечтал за Барселона

"В крайна сметка, ми останаха два варианта и аз избрах Барселона, защото да играя за този клуб беше моя мечта", допълни настоящият играч на Интер Маями.

Луис Суарес премина на "Камп ноу" и остана там до 2020 г. за този период той изигра 283 мача във всички турнири и вкара 195 гола, гарнирани със 113 асистенции. Суарес направи и уязвяващо изказване за Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички