Луис Суарес: Никой не искаше да играе за Ливърпул, а след като ме продадоха - всеки пожела


Луис Суарес: Никой не искаше да играе за Ливърпул, а след като ме продадоха - всеки пожела
Снимка: Getty Images

23879 0

Бившият нападател на Ливърпул - Луис Суарес, направи неочаквано изявление по повод английския гранд. Уругваецът се върна към времето, в което игра на "Анфийлд", а именно между 2011 и 2014 година. Оттам той премина в Барселона.

"Никой не искаше да играе за Ливърпул"

"Никой не искаше да играе за Ливърпул. Взехме Коутиньо под наем от Интер и след това го купихме. Също така взехме Стъридж под наем и тези двамата повлияха на отбора, но никой не искаше да играе за нас.

И тогава, когато бях продаден, Ливърпул започна да получава някакви пари, класира се за Шампионска лига и изведнъж всички искаха да отидат в Ливърпул", заяви Суарес, цитиран от журналиста Дан Окоп на неговия сайт.

"Почти спечелихме Висшата лига без много звезди"

"Времето, което прекарах там, беше невероятно, защото в нашия отбор нямаше много звезди, но почти успяхме да спечелим Висшата лига", допълва настоящият футболист на Интер Маями.

В момента огромно влияние в Ливърпул има Мохамед Салах и това се доказа от негово съобщение до съотборник след загубата от Арсенал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички