Луческу доволен от хикса


Луческу доволен от хикса
Снимка: Getty Images/Guliver

1253 0

Треньорът на Шахтьор (Донецк) Мирча Луческу бе доволен след нулевото равенство срещу Байерн (Мюхнен) в първия осминафинален мач от турнира Шампионска лига. Наставникът единствено бе разочарован от това, че тимът му не е успял да покаже играта си след изгонването на Шаби Алонсо от гостуващия тим в 65-ата минута.

„Доволен както от представянето ни, така и от резултата. Последно играхме елиминационна среща преди два месеца и половина и днес се представихме на много високо ниво. За съжаление не успяхме да покажем играта си дори когато бе изгонен Шаби Алонсо. Разбира се, далеч сме от най-добрата си форма, но имаме време да го променим“, каза Луческу, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

„Много важно бе, че успяхме да спрем атакуващите играчи на Байерн. Като цяло съперникът е с много опитни футболисти, докато нашият състав е доста млад. Разликата е толкова голяма, че е невероятно, че успяхме да удържим равенството срещу такъв противник“, добави наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички