Легендите на Ливърпул: Двама с плашещ външен вид, един с боядисана коса (СНИМКИ + ВИДЕО)


Легендите на Ливърпул: Двама с плашещ външен вид, един с боядисана коса (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5021 0

Вчера се изигра мил и емоционален мач между легендите на Ливърпул и Аякс на "Анфийлд". Акцентът беше това, че домакините изпълниха детската мечта на неизлечимо болния Свен-Йоран Ериксон, но нещо друго неволно направи впечатление по време на събитието.

Някои от ветераните на Ливърпул шокираха с външния си вид. На първо място това беше опорният халф Джей Спиъринг. Той е само на 35 години и все още се води професионален футболист, но вече стряска с визията си. Фенове в социалните мрежи го опреличиха на "докер-алкохолик от пристанището". В момента Спиъринг е треньор на формацията до 18 години на Ливърпул, но е регистриран и като играч за отбора до 23 години, заемайки единствената квота за футболист над определената възраст. 

Друг такъв е хърватинът Игор Бишчан. Той бе в групата за епичния финал на Шампионска лига през 2005-та, но остана неизползвана резерва. Бишчан е на 45 години и в отлично здраве, но определено можеше да изглежда далеч по-добре:

Още: Емоционален поздрав между Юрген Клоп и Свен-Йоран Ериксон преди мача на легендите на Ливърпул (ВИДЕО)

Стигаме и до една истинска легенда за феновете на Ливърпул - Сами Хюпия. Финландецът има стряскащите 464 мача за "мърсисайдци" и от него трепереха дори най-агресивните нападатели в Премиършип. Хюпия е естествено рус, но вчера се появи с изцяло кафява коса (прав, в центъра на общата снимка по-долу). Може би годините като рекламно лице на продуктите "Л'Ореал" са му повлияли в тази насока:  

Ливърпул изпълни мечтата на Големия Свен пред 60 000 души (ВИДЕО)

Свен-Йоран Ериксон направи прогноза за титлата на Ливърпул и прие предложение на Юрген Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички