Емоционален поздрав между Юрген Клоп и Свен-Йоран Ериксон преди мача на легендите на Ливърпул (ВИДЕО)


Емоционален поздрав между Юрген Клоп и Свен-Йоран Ериксон преди мача на легендите на Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2740 0

В социалните мрежи бе споделен емоционален момент между Юрген Клоп и Свен-Йоран Ериксон преди бившият селекционер на Англия да изживее мечтата си и да води Ливърпул.

Ериксон бе част от мениджърския екип на отбора на легендите на Ливърпул, който посрещна Аякс на "Анфийлд" за годишния благотворителен мач. Постъпленията от играта отиват за благотворителната организация LFC Foundations и е последното издание на годишното събитие.

Легенди като Стивън Джерард и Фернандо Торес взеха участие и бяха водени от верния фен на Ливърпул Ериксон, който разкри, че страда от неизлечим рак, а малко след това сподели, че голямата му мечта е била да ръководи мърсиайдци.

Още: Първото дете чудо, взето от Юрген Клоп в Ливърпул: Грандиозен провал от 18 млн паунда с 1 гол за 18 месеца

Специален поздрав от Клоп към легендарния швед

Преди мача Ериксон, който ръководеше Англия между 2001 и 2006 г., се срещна с настоящия мениджър на Ливърпул Клоп, като видео показа специалния момент.

Клоп поздрави бившия селекционер на Англия с прегръдка, като се чува да казва: "каква легенда", преди да добави "приятно ми е да се запознаем!" Ериксон отговаря на Клоп с: "Поздравления, справяте се страхотно".

Още: Ливърпул изпълни мечтата на Големия Свен пред 60 000 души (ВИДЕО)

След това двамата продължават разговор, който не се улавя от камерата с широки усмивки на лицата. Говорейки преди мача, Ериксон обяви как управлението на Ливърпул ще бъде сбъдната мечта.

"Когато бях мениджър, винаги съм мечтал да ръководя Ливърпул, но това така и не се случи. Веднъж бях близо, имаше разговори, преди много години. Това е като сън. Никога не бих могъл да го сънувам. Сигурно е най-добрата атмосфера на света и част от това е песента, когато играчите излизат - You'll Never Walk Alone. Когато ме попитаха, помислих, че е шега. Това е с благотворителна цел, което го прави още по-красив двубой". А със 100 милиона паунда Ливърпул ще продължи традиция наложена от Юрген Клоп.

Още: УЕФА компенсира фенове на Ливърпул

Свен-Йоран Ериксон направи прогноза за титлата на Ливърпул и прие предложение на Юрген Клоп

Шаби Алонсо мълчи с причина за бъдещето си: Все по-малко вярват, че ще отиде в Ливърпул

Реал Мадрид следи ситуацията около Трент Александър-Арнолд от Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички