Легендарният Алан Шиърър за бруталната симулация на Чиро Имобиле: Не е смешно, жалко е!


Легендарният Алан Шиърър за бруталната симулация на Чиро Имобиле: Не е смешно, жалко е!
Снимка: Getty Images

2475 0

Секунди преди първия гол на Италия срещу Белгия от 1/4-финалите на Евро 2020, футболистът на "скуадра адзура" Чиро Имобиле се строполи на земята с претенции за дузпа, но в момента, в който видя, че топката влиза в мрежата на Тибо Куртоа скочи и се затича съм своите съотборници, за да отпразнува попадението.

Ситуацията предизвика много критики и смях от целия футболен свят, а легендарният футболист Алан Шиърър заяви пред "BBC", че всичко това е срамно и жалко:

"Имобиле? Дори не искам да се смея на случилото се, защото това е жалко. Можете да видите как гледаше към съдията още преди да падне. Това беше жалко и срамно", каза голмайстор №1 в историята на Висшата лига и добави следното по адрес на самата среща:

"Това беше превъзходен мач, от началото до края. Италианците трябваше да използват всичките си познания и опит в последните 10-15 минути. Двамата старци в защита (Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини - б.р.) бяха брилянтни. Много се говореше дали Лукаку ще се промъкне между тях и дали ще се справят с бързината му. Те обаче устояха на всичко, което белгийците хвърлиха срещу тях в последните 10-15 минути. Те бяха чудесни. Мисля, че всеки футболист в отбора изигра невероятен двубой. Винаги опитвам удара, който направи Лоренцо Инсиние, в мачове и тренировки. Радвам се, че той влезе. Това беше страхотен гол и повтарям, че всички ние спечелихме тази вечер", коментира Алан Шиърър.

ВИДЕО от ситуацията с Чиро Имобиле можете да ВИДИТЕ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички