Къде да гледаме Уелс срещу Дания на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме Уелс срещу Дания на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

3017 0

Време е за най-интригуващата част от Европейското първенство по футбол. Начало на нея ще сложи сблъсъкът между Уелс и Дания, който е един от най-непредвидимите от осминафинаите, тъй като никой от двата тима не е сред фаворитите за трофея.

Все пак букмейкърите дават сериозно преимущество на "червения динамит", който буквално избухна в последния си двубой и разби Русия с 4:1, с което си гарантира второто място в групата и същевременно изхвърли руснаците от надпреварата.

Уелс пък успя сякаш между капките да се класира за осминафиналите, като "драконите" не впечатлиха с представянето си. Въпреки това заслужиха втората позиция и имат достатъчно големи звезди в отбора си, за да поднесат изненадата и да се класират за четвъртфиналите.

Двубоят между Уелс и Дания е в събота, 26 юни, като ще стартира в 19:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Диема и Диема спорт 2. Ще можете да следите него и всички останали от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Ето и пълната ТВ програма на мачовете от осминафиналите на Евро 2020!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички