Къде да гледаме сблъсъка между Турция и Уелс на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме сблъсъка между Турция и Уелс на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

2480 0

Турция и Уелс излизат един срещу друг в своя втори мач на ЕВРО 2020 от Група "А" на турнира. И двата тима ще имат шанс да направят сериозна крачка към следващата фаза, след като в първите си двубои не успяха да спечелят по три точки!

"Полумесеците" загубиха мача си на Откриването на Европейското първенство по футбол от Италия с 0:3, докато Уелс завърши наравно 1:1 срещу Швейцария.

Треньорът на Турция Шенол Гюнеш заяви преди мача, че отборът му ще търси 6 точки от мачовете срещу Уелс и Швейцария, но призна, че Гарет Бейл и компания са доста опасен тим и този мач ще бъде решителен за амбициите на неговия тим!

Робърт Пейдж от своя страна също не скри, че Уелс ще излезе, за да спечели този мач, тъй като неговият отбор уважава всички противници, но не се страхува от никого!

Любопитно е да се отбележи, че двата тима за последно са играли един срещу друг пред далечната 1997 година - в квалификациите за Световното първенство по футбол (1998) Турция побеждава Уелс с нечуваното 6:4, но впоследствие и двата отбора не се класират за Мондиала!

Мачът между Турция и Уелс е с начален час 19:00 българско време и ще се изиграе на Олимпийския стадион в Баку! Срещата ще бъде излъчена ПРЯКО в ефира на "Диема". Развоя на мача пък ще можете да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички