Къде да гледаме мача Унгария - Португалия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Унгария - Португалия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

1735 0

Европейският шампион Португалия започва участието си на Европейското първенство по футбол, което се провежда през тази година. В първата си среща "мореплавателите" ще се изправят срещу познат съперник в лицето на Унгария.

Опонентът може да се счита и като късметлийски за португалците, тъй като при единствената им спечелена европейска титла - на последното издание, те отново бяха в група с унгарците. Любопитното е, че тогава не успяха да ги победят и дори рискуваха отпадане в групата след равенство 3:3 и продължаване напред към елиминациите от позицията на трети в групата.

Кристиано Роналдо и компания не могат да си позволят грешна стъпка, защото останалите два отбора в групата са Германия и Франция. Унгарците обаче се намират в отлична форма и нямат поражение 11 поредни двубоя, в които са записали цели 7 победи и 4 равенства.

Те ще имат предимството и на домакини, тъй като срещата ще се играе на "Пушкаш Арена" в Будапеща. Мачът започва в 19:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ 1/БНТ 3. Ще можете да следите него и всички останали срещи от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички