Къде да гледаме мача Северна Македония - Нидерландия на Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме мача Северна Македония - Нидерландия на Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1305 0

Осигурилият си място на 1/8-финалите тим на Нидерландия излиза за последния си мач от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. "Лалетата" се изправят срещу отбора на Северна Македония, който вече отпадна от надпреварата и ще играе единствено за своята чест.

Нидерландия е лидер в група С с 6 пункта, докато Северна Македония е на дъното в таблицата без точки в актива си. При победа "лалетата" ще завършат с пълен актив от точки в своята група, докато Македония ще напусне турнира само с поражения.

Нидерландия си свърши работата още в първите два мача, побеждавайки последователно отборите на Украйна и Австрия, които влизат в директен спор за второто място в групата. Северна Македония се класира много трудно за първото си европейско първенство в историята и очаквано не успя да се противопостави на по-класните отбори в групата си.

Нидерландия ще има предимството на домакин, тъй като срещата ще се играе на "Йохан Кройф Арена" в Амстердам. Все пак символичен домакин в срещата се води Северна Македония. Сблъсъкът започва в 19:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема. Ще можете да следите Северна Македония - Нидерландия и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички