Къде да гледаме мача Нидерландия - Украйна на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Нидерландия - Украйна на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/колаж: SportLive

1969 0

В третия ден от старта на Европейското първенство по футбол един срещу друг излизат отборите на Нидерландия и Украйна! Двубоят ще се играе в дома на Аякс - стадион "Йохан Кройф Арена" в Амстердам!

В последните си 5 срещи Нидерландия записа 3 победи, 1 равенство и 1 загуба! Успехите бяха над тимовете на Грузия (3:0), Гибралтар (7:0) и Латвия (2:0). Равенството дойде срещу Шотландия (2:2), а загубата - срещу Турция (2:4).

Украйна пък записа 3 равенства от по 1:1 - срещу Финландия, Казахстан и Бахрейн. Двете победи дойдоха в последните две срещи - 1:0 срещу Северна Ирландия на 3 юни и 4:0 срещу Кипър на 7 юни.

Срещата се очаква с голям интерес, тъй като и двата отбора имат класни играчи в съставите си. Роналд де Бур и Андрий Шевченко до последно ще решават на какви схеми на игра да заложат за старта на Евро 2020 - по-предпазлив вариант с насищане на центъра или директен атакуващ стил във формация 4-3-3!

Мачът Нидерландия - Украйна започва в 22:00ч. българско време и ще бъде излъчван пряко в ефира на телевизиите БНТ 1 и БНТ 3! Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, могат да следят всички мачове от Евро 2020 НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички