Къде да гледаме мача Финландия - Белгия на Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме мача Финландия - Белгия на Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1647 0

Осигурилият си място на 1/8-финалите тим на Белгия излиза за последния си мач от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. "Червените дяволи" се изправят срещу отбора на Финландия, който също се бори за своето място в елиминациите на надпреварата.

Белгия е лидер в група В с 6 пункта, докато Финландия е на трето място с 3 точки в актива си. Равенство устройва белгийците за първото място в групата, а Финландия също може да се задоволи с подобен резултат, който вероятно ще им стигне за място на 1/8-финалите.

Белгия си свърши работата още в първите два мача, побеждавайки последователно отборите на Русия и Дания, които ще се изправят един срещу друг в другия мач от групата. Финландия пък е приятната изненада на турнира, след като победи Дания и загуби от Русия, но има шансове да се класира за 1/8-финалите. 

Селекционерът на Финландия Марку Канерва определи мача с Белгия като "вероятно най-важният в историята на финландския футбол". Двубоят ще се играе на стадион "Крестовски" в Санкт Петербург. Символичен домакин в срещата се води Финландия. Сблъсъкът започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема. Ще можете да следите Финландия - Белгия и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички