Къде да гледаме мача Англия - Хърватия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Англия - Хърватия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

2564 0

Сблъсъкът между Англия и Хърватия слага началото на третия ден от Европейското първенство по футбол. Именно това е и най-големият двубой до момента в турнира и се очаква с огромен интерес не само заради звездите на двата тима, но и заради историята.

Именно "шахматистите" спряха големия устрем на "трите лъва" на Световното първенство по футбол през 2018 година, когато Гарет Саутгейт и компания бяха повярвали истински в успеха, но на полуфиналите отстъпиха с 1:2 след болезнени продължения.

След онази среща Англия и Хърватия се срещната в още два случая, дошли дори през същата година (2018 година). Това се случи на турнира Лигата на Нациите, като първата среща завърши при нулево равенство, докато във втората "трите лъва" надделяха с 2:1.

Изпълненият с адски много потенциал състав на Гарет Саутгейт влиза като един от топ фаворитите и в този голям форум. Групата е допълнена от Шотландия и Чехия, като се очаква именно двубоят между Хърватия и Англия да определи тима, който ще спечели група D.

Допълнителен стимул за Саутгейт и момчетата му е фактът, че финалът на Евро 2020 ще се играе на стадион "Уембли". Именно там е и срещата срещу Хърватия, която ще започне в 16:00 часа българско време. Мачът ще се излъчва пряко от БНТ 1 и БНТ 3, като ще можете да следите него и цялото Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички