Къде да гледаме Италия срещу Уелс на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме Италия срещу Уелс на Европейското първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

1190 0

Изиграха се и всички двубои от втория кръг на груповата фаза на Европейското първенство по футбол. Така отново насочваме поглед към последното завъртане и началото на третите мачове. То отново ще бъде дадено в група "А" и отново ще е на митичния стадион "Олимпико" в Рим.

Представящият се безупречно отбор на Италия ще посрещне у дома Уелс в директен сблъсък за първата позиция в групата. Към момента "Скуадра адзура" е лидер с 6 точки, "драконите" са втори с 4, следвани от Швейцария с 1 и Турция с 0.

Така евентуално равенство ще устройва и двата тима, тъй като ще им гарантира позициите, на които са, а те са задоволителни и за двата отбора. Въпреки това със сигурност и двете страни ще търсят победата, която да им даде повече самочувствие (а в случая на Уелс и първото място).

Още повече, че Италия няма да иска да прекратява феноменалната си серия от 10 поредни победи и 29 поредни мача без поражение. Дали тази серия ще продължи?

Сблъсъкът между Италия и Уелс ще започне в 19:00 часа българско време. Той ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3, като ще можете да следите него и всички останали срещи от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички