Кумец на Стоичков затъна до уши в дългове


Кумец на Стоичков затъна до уши в дългове

2397 0

Тежки дни преживява един от най-добрите футболисти в историята на румънския футбол Георге Хаджи. Кумъцът на Христо Стоичков е затънал до уши в дългове, разкрива ibertatea.ro.

Хаджи инвестира много пари в румънското Черноморие. Най-големият му проект е четиризвезден хотел в Мамая. За известно време бизнесът вървеше толкова добре, че той реши да разшири комплекса, твърди изданието. Малко след това обаче му се наложи да затвори заради огромни дългове към строителите и компанията, която управлява хотела.  Става въпрос за около 20 млн. лей, което се равнява на 5 млн. евро. 

На всичко отгоре миналата година, Хаджи обяви за продан своите апартаменти в ски курорта Пояна Брашов, известен още като "Слъвчева поляна".

Той ги беше купил срещу 900 000 евро за децата си Кира и Янис, но прецени, че е по-добре да се раздели с тях защото никой не живее там. 

Според libertatea.ro, Джика Хаджи е договорил и прожбата на хотела в Мамая с турски бизнесмен, свързан с Галатасарай, където футболистът изкара последните години от кариерата си.

Самият Хаджи обаче отрече. "Апартементите - да, но хотелът не го продавам", обяви той пред изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички