Култов коментатор на Европейското първенство: Коментира... повторение като игрова ситуация (ВИДЕО)


Култов коментатор на Европейското първенство: Коментира... повторение като игрова ситуация (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1926 0

Нидерландия се превърна във втората страна, която излезе от груповата фаза на Европейското първенство по футбол с пълен актив от точки, след като надделя с класическото 3:0 над Северна Македония в последната среща от група "С".

"Лалетата" тотално надиграха своя съперник и логично имаше много голови положения пред вратата на западната ни съседка. Това доведе и до объркване от страна на популярния британски коментатор Клайв Тайлдсли за ITV.

В 29-ата минута Тайлдсли коментира ситуация, при която вратарят на Северна Македония Димитриевски се отличи със страхотно спасяване срещу Дензъл Дъмфрис, който пропусна възможността да направи резултата 2:0.

Всичко дотук е наред, с изключение на факта, че всъщност това бе повторение на ситуация, която вече бе минала. Тайлдсли обаче не осъзна това и се обърка, че действието се развива в реално време.

Милиони привърженици наблюдаваха телевизията в този момент и забелязаха комичната случка. Тя бе приета с усмивка на лице, а в социалните мрежи моментално и се лепна етикета, че това е "най-култовият журналистически момент на Евро 2020". Вижте видео, на което се чува и объркването на коментатора.

ПЪЛНАТА ТВ ПРОГРАМА НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички