Бивша футболистка на ПСЖ: Роналдо критикува Лига 1, защото Меси игра тук


Бивша футболистка на ПСЖ: Роналдо критикува Лига 1, защото Меси игра тук
Снимка: Getty Images

1363 0

Бившата френска футболистка Лор Було се ядоса на изказването на Кристиано Роналдо, който заяви, че първенството на Саудитска Арабия е по-силно от Лига 1. Думите на португалеца бяха: "Във Франция има 2-3 добри отбора, при нас конкуренцията е по-голяма".

"Не мисля, че има право да казва това"

"Бях много изненадана от думите му. Защо атакува Лига 1? Защото Лионел Меси е играл тук? Чудя се защо спомена Лига 1, а не другите лиги. Не мисля, че той има право да казва това.

Французойка постави Роналдо на мястото му

Той е играл в много други лиги, но в тази не е, така че, мисля, че това е малко неубедително. Това не е лигата, която познава най-добре. Честно казано, ако погледнете мачовете от саудитската лига, не мисля, че това сравнение е вярно.

"Обичам го, но има голямо его"

Мисля, че го каза от гордост. Той има голямо его. Това не ми пречи искрено да обичам Кристиано Роналдо, но изобщо не харесвам подобни изказвания", коментира бившата футболистка на ПСЖ, цитирана от Goal.com. Наскоро стана ясно, че Роналдо скочил на бой, когато го нарекли "грозен". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички