Кристиано Роналдо посочи как се чувства преди мачовете с Интер и с ПСЖ и отсече: Искаме всички трофеи


Кристиано Роналдо посочи как се чувства преди мачовете с Интер и с ПСЖ и отсече: Искаме всички трофеи
Снимка: Getty Images

2078 0

Суперзвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо говори по време на лятната предсезонна подготовка на неговия отбор. Той призна, че преди сблъсъците срещу Интер и ПСЖ всички в отбора му са развълнувани. Освен това отбеляза, че целият тим е щастлив, че за първи път е в Япония.

"Толкова сме щастливи, че сме тук, за първи път Ал Насър е в Япония. Имаме два мача, които да изиграем, вълнуваме се. Хората от Япония са много страстни за футбола и сме тук, за да предоставим добро шоу" - започна Кристиано.

Португалската суперзвезда направи и амбициозно изказване относно следващата кампания. Роналдо заяви, че Ал Насър ще се цели в това да спечели всички трофеи. Той определи задачата като трудно, но и допълни, че отборът е достатъчно добър.

"Искаме да спечелим всички трофеи през следващия сезон. Знаем, че ще бъде много трудно, но мисля, че имаме добър отбор. Имаме нов треньор, нови футболисти. Амбициите са като тези от миналата година. Нямаме търпение за това да имаме страхотен сезон и нашата цел е да спечелим някои трофеи тази година. Нека видим какво ще се случи" - допълни още той.

Думите му идват съвсем малко, след като Ал Насър събра Кристиано Роналдо с бивш съотборник от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички