Кристиано Роналдо и Ал Насър отписаха титлата, но продължават да побеждават (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо и Ал Насър отписаха титлата, но продължават да побеждават (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1256 0

Ал Насър успя да победи Ал Дамак с 1:0 като гост и продължава да таи искрица надежда, че ще може да догони лидера Ал Хилал. Треньорът на "кралския клуб" Луиш Кастро бе дал почивка на голяма част от своите титуляри - на скамейката стартираха Брожович, Садио Мане и дори Кристиано Роналдо, а Отавио изобщо не бе в групата за мача. Причината: След три дни Ал Насър посреща Ал Хилал в мегасблъсък от полуфиналите на Суперкупата на Саудитска Арабия.

Скука, но все пак три точки!

Кастро бе преценил, че титлата вече е мираж, при изоставане от 12 точки, което се запази и след днешните срещи, защото Хилал също успя да победи. 

Кристиано Роналдо ще има тежък тест срещу Ал Хилал в понеделник

Срещата бе доста скучна, а Дамак бе доволен на точката още от самото начало. Опасни ситуации през първата част почти липсваха. На почивката Кастро пусна Садио Мане, а Кристиано се появи в 66-та минута на мястото на Мешари Ал Немер. Това пораздвижи действията през второто полувреме, но Ал Насър трябваше да чака чак до 91-та минута, за да се поздрави с трите точки. Брожович центрира от корнер и Аймерик Лапорт с глава прониза домакините.

Още: За пръв път от над 8 месеца - Кристиано Роналдо НЕ Е титуляр! (ВИДЕО)

По същото време Ал Хилал разпиля Ал Кхалей с 4:1 като гост и продължава да крачи уверено към титлата. За разлика от своя сънародник, треньорът на "синята мощ", Жорже Жезус, бе пуснал почти всички от титулярите си, без да се притеснява от предстоящия двубой с Ал Насър. Изключение правеше контузения Александър Митрович, който може и да пропусне полуфинала.

Ал Хилал доминираше от първите минути, а с два гола за крупния успех се отчете Малком. Много красиво бе второто му попадение за 1:3 в 48-та минута - Абдулхамид центрира отдясно и бразилецът с превъзходно воле с левия крак матира вратаря на Ал Кхалей.

Кристиано Роналдо с 2 думи след Челси - Манчестър Юнайтед: Феновете сигурни, че е "тънко" злорадство (СНИМКА)

Кристиано Роналдо настига Лео Меси по конкретен показател и скоро може да го задмине

39-годишният Кристиано Роналдо записа поредното впечатляващо постижение в кариерата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички