Кошмар за Белгия и Реал Мадрид - Еден Азар пак се контузи


Кошмар за Белгия и Реал Мадрид - Еден Азар пак се контузи
Снимка: Getty Images

3534 0

Капитанът на Белгия Еден Азар получи нова контузия, която го принуди да напусне игра преждевременно по време на 1/8-финалния двубой срещу Португалия от Евро 2020. Три минути преди изтичането на редовните 90 минути Азар даде знак, че иска да бъде заменен и на негово място се появи Яник Ферейра Караско.

Азар беше обект на атаки от противникови играчи през целия мач, като на няколко пъти офанзивният футболист падаше на тревата и изглеждаше в никак добро състояние. Той беше и най-фаулираният играч на терена по време на мача. На няколко пъти Азар се хващаше за глезена си, където е и невралгичната зона за нападателя.

Пепе избухна в свой стил - фаулира противник и получи картон с усмивка на лице

След поредния тежък сблъсък Азар започна да накуцва и даде знак, че иска смяна. Не е ясно къде точно е контузията, но изглеждаше, че е по-скоро в областта на бедрото. След мача Азар излезе на игрището, за да поздрави феновете, с което даде знак, че не е толкова сериозна контузията му.

Откакто премина в Реал Мадрид, Еден Азар постоянно е съпътстван от контузии, които не му позволяват да разгърне пълния си потенциал. Неговият брат - Торган, обаче се превърна в герой за Белгия тази вечер, след като вкара истински шедьовър във вратата на Португалия (видео тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички