Колумбия мина и през Испания за първа загуба от година насам (ВИДЕО)


Колумбия мина и през Испания за първа загуба от година насам (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1808 0

Колумбия победи Испания с 0:1 в приятелски мач помежду си на "Лондон Стейдиъм" в Англия. Даниел Муньос вкара победното попадение южноамериканците в 61'.

Колумбийците развалиха перфектната серия на противника. Испания последно е губил мач от 28 март миналата година, когато допуска поражение с 2:0 от Шотландия. На 18 юни в Лига на нациите "Ла Фурия" завърши 0:0 с Хърватия, но все пак надделя на дузпи. Колумбия пък в 20 поредни срещи няма загуба.

През първото полувреме лек превес имаха испанците, които имаха нелоши възможности.  В 10' Микел Морино засече центриране и стреля с глава, но ударът му не намери очертанията на вратата. 9 минути след това сходно положение, но завършило с удар на Дани Вивиан прелетя над напречната греда.

Малко след 20' дойде първата възможност за колумбийците.  След заучено изпълнение на пряк свободен удар Тисиера стреля, но не достатъчно добре, за да затрудни испанския страж. В края на първото полувреме Йон Ариас  стреля от границата на наказателното поле. Изпълнението му обаче не затрудни Давид Рая.

Втората част започна с отлична възможност за символичните домакини. Лапорт свали с глава към Алваро Мората в наказателното поле, той стреля от воле, но стражът спаси. Осем минути след това Хамес Родригес опита изстрел от сериозна дистанция, но Рая се справи отново.

В 61' резултатът бе открит. Луис Диас се справи с Вивиан, след което центрира в наказателното поле на Испания. Там топката засече Даниел Муньос, който този път не остави шанс за Рая.  До края на двубоя испанците опитаха да върнат поне едно попадение, но без успех.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички