Когато за последно Франция и Германия играха един срещу друг (ВИДЕО)


Когато за последно Франция и Германия играха един срещу друг (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/ колаж: SportLive

2272 0

В 22:00ч. българско време Франция и Германия стартират участието си на ЕВРО 2020 с мач помежду си. Битката между "петлите" и Бундестима се очаква с огромен интерес от всички фенове на футбола, тъй като двата тима са сред претендентите за трофея!

КОГА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ МАЧ МЕЖДУ ДВАТА ОТБОРА?

За последно Франция посрещна Германия на 16 октомври 2018 година. Сблъсъкът между тях бе от турнира на УЕФА Лига на нациите, а срещата се изигра на "Стад дьо Франс" пред 77 300 зрители!

КАКВО СЕ СЛУЧИ В ТОЗИ МАЧ?

Франция победи с 2:1, но "петлите" успяха да спечелят три точки с пълен обрат след почивката! В 14-ата минута Тони Кроос даде аванс на Бундестима с гол от дузпа. След почивката два гола на Антоан Гризман в 62-ата минута и в 80-ата от дузпа изковаха победата на Франция.

В тази среща Германия владееше повече топката, но повечето чисти положения бяха пред тяхната врата. Голяма част от футболистите, които играха тогава, най-вероятно ще играят и в днешната среща!

Бундестима бе в схема на игра 4-4-2, а Франция излезе с 4-2-3-1! С каква формация ще излезе Йоахим Льов днес - разберете тук.

ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ ПОБЕДАТА НА ФРАНЦИЯ С 2:1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички