Кога и къде да гледаме големия сблъсък Холандия - Франция?


Кога и къде да гледаме големия сблъсък Холандия - Франция?
Снимка: Getty Images/Guliver

1777 0

Националните отбори на Холандия и Франция излизат тази вечер един срещу друг в мач от турнира Лига на нациите. Двубоят може да се окаже решаващ за крайния изход от групите, а "петлите" да полетят към следващата фаза.

За световните шампиони това е последен двубой от груповата фаза, като до момента са изиграли три мача и са събрали актив от седем точки. За "лалетата" обаче това ще бъде трети мач в групите, като им остава да изиграят още един срещу състава на Германия.

Франция е лидер в групата си, докато Холандия заемат второто място с 4 точки по-малко, но също така и мач по-малко. Германия е на дъното в подреждането със само една спечелена точка, дошла при домакинството на "петлите".

Днешният двубой между съставите на Холандия и Франция е с начален час 21:45, като ще бъде излъчен пряко по БНТ 3. За тези от вас, които няма да имат тази възможност, могат да проследят сблъсъка НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички