Клоп: Надявам се мачът с Юнайтед да не е най-големият ми в Ливърпул


Клоп: Надявам се мачът с Юнайтед да не е най-големият ми в Ливърпул

947 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели очакванията си от мача с Манчестър Юнайтед от осминафиналната фаза на Лига Европа.

"Надявам се, че от първите секунди на този мач всички ще могат да покажат колко са щастливи да участват в тази игра", заяви германецът на пресконференцията преди мача.

"В тези две срещи всички трябва да покажат най-добрата си страна, включително и феновете. Знаете, че вярвам в тяхното влияние. . Феновете могат да станат едни от решаващите фактори. Те са огромна част от футбола, ако не беше така, ние можем да играем и в парка без фенове", каза още специалистът.

Запитан колко важен ще бъде резултатът от първия мач с този съперник, Клоп заяви: "Това ще зависи от втория мач - ако направим у дома равен и победим на "Олд Трафорд", той няма да е толкова важен. Ще видим".

"Този двубой е голямо събитие, но не трябва да го сравнявам с никой друг. Ако работите в Дортмунд и ви предстои мач с Шалке, то не е лесно да обсъждате нещо, извън този мач. Вие разбирате, че само това има значение в този момент. Важен е само мачът - в света може да се случва какво ли не, но феновете ще говорят само за предстоящата среща", допълва германецът.

"Тук ситуацията е сходна. Това е много, много важна среща, но се надявам да не е най-голямата в моята кариера в Ливърпул. Много е важно да стигнем до следващата фаза, а за да го направим, трябва да ги победим", завърши Клоп.

Мачът между двата отбора е тази вечер в 22,05 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички