Кирил Десподов не пожела да коментира къде ще продължи кариерата си


Кирил Десподов не пожела да коментира къде ще продължи кариерата си
Снимка: https://www.sksturm.at/de/

1636 0

Българският национал Кирил Десподов се превърна в герой за Щурм (Грац), след като в снощния двубой два късни гола от фаул и донесе победата с 2:1 при гостуването на Хартберг. След двубоя Десподов обяви, че не мисли за бъдещето, а е изцяло концентриран върху завършването на сезона. Както знаете, българинът е преотстъпен от Каляри в австрийския отбор.

"Знам, че нещата бяха много лоши. Ситуацията, в която се намирахме, не беше добра нито за нас, нито за феновете ни. Но не трябва да се предаваш, а винаги трябва да се опитваш да вървиш напред", коментира Десподов след двубоя.

"Още през първото полувреме имах шанс, който трябваше да вкарам, но не успях. Но не се предадох и слава Богу, реализирах тези два гола през второто полувреме. Всичко това е за отбора. Чувствам се добре и съм мотивиран да покажа на хората, защо съм тук. Не искам да говоря за бъдещето ми. Има още шест мача до края на сезона, в които се надявам да играя добре", каза още Кирил Десподов. А в какъв голям скандал се забърка наставникът на Десподов - Нестор Ел Маестро, в предишния кръг - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички