Кирил Десподов издуха конкуренцията: Най-добрият в Гърция за месеца с разлика - класацията


Кирил Десподов издуха конкуренцията: Най-добрият в Гърция за месеца с разлика - класацията
Снимка: instagram.com/paok_fc

949 0

Кирил Десподов продължава да се радва на успех в новия си отбор ПАОК. Капитанът на националния отбор по футбол на България набира все повече сила, като през новата година вече има гол и две асистенции след първите две срещи.

Кирил Десподов е най-добрият в Гърция за месец декември

Сега бившият атакуващ футболист на Лудогорец бе избран и за играч на месец декември в гръцката Суперлига. Десподов изигра три двубоя в местния шампионат през въпросния месец, а в тях се отличи с три попаденя и три асистенции.

Още: ПАОК и Кирил Десподов загубиха дербито на Солун, българинът бе титуляр, но не игра цял мач (ВИДЕО)

Той бе титуляр във всеки от трите мача, като първо се изправи срещу Ламия при успеха с 3:0 (04.12). Последваха две визити - на Астерас Триполис (17.12), където вкара два пъти за 4:1, както и на Кифисия, където реализира веднъж и направи хеттрик от асистенции.

Съвсем заслужено Кирил Десподов издуха конкуренцията, като събра цели 53,10% от гласовете. За сравнение - вторият Фотис Йоанидис (Панатинайкос) събра 36,26%, а третият Гарсия остана с едва 3,95%.

Кирил Десподов ликува с фланелката на ПАОК

В последния кръг от шампионата ПАОК допусна изненадващо поражение с 1:2 от Арис и сдаде първото място. Следващото изпитание за отбора е за Купата на Гърция, където предстои реванш с Волос (преднина от 1:0 за ПАОК след първия мач). В местния шампион пък се заформя ожесточена любопитна битка между Саша Илич и треньора на Десподов.

За само 4 месеца в ПАОК: Кирил Десподов покачи цената си с 1 милион евро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички