"Катастрофа" за Роналдо! Ал Насър приключи със Суперкупата след крах (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


"Катастрофа" за Роналдо! Ал Насър приключи със Суперкупата след крах (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: GettyImages

7108 0

Кристиано Роналдо и Ал Насър се простиха с надеждите за първи трофей, откакто португалецът е в Саудитска Арабия, след като „жълто-сините“ отстъпиха с 1:3 от един от най-мощните тимове в страната – Ал Итихад. Двубоят бе част от надпреварата за местната Суперкупа, като португалецът бе спрян още на полуфиналите.

По този начин победителите ще се изправят срещу Ал Файха на големия финал, след отборът спечели по-рано днес над Ал Хилал с 1:0.

Video edited on Kapwing

В герои за Ал Интихад се превърнаха Ромариньо и Хамдалах през първата част (15-тата и 43-тата минута), след като заковаха две безответни попадения след груби грешки на домакините в отбрана.

Почетното попадение за гостите пък бе дело на един от най-редовните в това отношение – Талиска, който върна временно надеждите в 67-мата минута, но съотборниците на Роналдо и самият португалец така и не стигнаха поне до продължения.

Video edited on Kapwing

Освен, че те не съумяха да отбележат за втори път, междувременно Ал Шанкити удвои разликата в средата на деветминутното добавено време и по този начин гарантира финала за съотборниците си, които бяха определяни за аутсайдери срещу тима на Роналдо.

Трябва да се отбележи, че гостите бяха по-настоятелни по време на целия двубой, но така и не вкарваха положенията си. Те създадоха 18 голови положения по време на цялата среща, но само 5 намериха очертанията на вратата, съответно и 1 от тях в гол. 

Домакините пък контролираха кълбото в само 36% от времето, но и трите си точни удара се превърнаха в попадения, статистика, на която гостите не успяха да отговорят подобаващо.

Впечатление прави, че последната победа на Ал Насър над Ал Итихад датира от края на 2018-а година, след което финалистите излизат в крайни победители 6 от общо 9 пъти.

Вижте ГАЛЕРИЯ от Ал Хилал - Ал Насър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички