Капитанът на Англия Хари Кейн предупреди: Всичко може да приключи много бързо


Капитанът на Англия Хари Кейн предупреди: Всичко може да приключи много бързо
Снимка: Guliver/GettyImages

1651 0

Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн призна, че вече мисли за финала на Европейското първенство по футбол, на който Англия ще играе, ако успее да отстрани Дания на 1/2-финалите, но добави, че осъзнава, че това може би ще бъде последният шанс на неговото поколение да играе финал на голям турнир на митичния стадион "Уембли" в Лондон:

"Това е възможност, която няма да имаме никога повече като футболисти. Освен ако най-младите от отбора ни не дочакат още един голям турнир в Англия. За мен и за другите по-опитни момчета това ще бъде последният шанс да играем финал на "Уембли"".

"Опитвам се да не се вълнувам толкова, но ще излъжа, ако кажа, че не мисля за финал. Всичко може да приключи много бързо. Губим на полуфинала и идват въпросите: "Какво можеше да направим по-добре?" и "Можем ли да се подобрим още?". Трябваше да чакаме дълго - цели 3 години - за да имаме отново този шанс", коментира Хари Кейн пред радио "BBC 5".

Англия посреща Дания на стадион "Уембли" утре (7 юли) в полуфинален мач от Евро 2020! В колко часа ще започне тази среща и коя българска телевизия ще я излъчи - четете тук!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички