Кадри от колата на Джерард между хилядите фенове на Рейнджърс, които празнуват (ВИДЕО)


Кадри от колата на Джерард между хилядите фенове на Рейнджърс, които празнуват (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2743 0

Хиляди привърженици на Глазгоу Рейнджърс нарушиха правилата на локдауна в събота (6 март), като се появиха пред стадиона преди двубоя на любимия им отбор срещу Сейнт Мирън. Футболистите на Стивън Джерард спечели 27 от 31 мача до момента в шампионата и са съвсем близо до историческа титла, след като водят с 18 точки пред втория Селтик.

Ако те победят Сейнт Мирън, а същевременно Селтик не вземе пълния комплект от 3 точки срещу Дънди Юнайтед, то тогава официално Рейнджърс ще стане шампион и ще завоюва своята феноменална 55-а титла.

За да бъде отпразнувано това, както и невероятната игра през сезона на отбора, феновете се събраха пред стадиона и бяха въоръжени с бомбички, знамена и димки. В интернет пространството дори се появи видео, за което се твърди, че е заснето лично от колата на Стивън Джерард, която минава между многото фенове. Усетете атмосферата с видеото по-долу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички