Кабо Верде спомогна на Сенегал да продължи, но едва и не контузи Садио Мане


Кабо Верде спомогна на Сенегал да продължи, но едва и не контузи Садио Мане
Снимка: Getty Images

1671 0

Селекцията на Сенегал се класира за четвъртфиналите от Купата на африканските нации след успех с 2:0 над Кабо Верде. Символичните гости доиграха мача с 9 човека, след като бившият футболист на Черно море Патрик Андраде и Возиня бяха изгонени с директни червени картони през двете полувремена, а шест минути след втория червен картон на Возиня „лъвовете на Теранга“ откриха резултата чрез Садио Мане (63).

Суперзвездата на Ливърпул обаче бе щастливец да получи допълнителни минути в срещата, играла се на „Куеконг“ в Бафусам, след като малко преди попадението си удари много тежко главата с тази на стража на Кабо Верде, но и двамата продължиха игра за радост на феновете по трибуните.

Малко след гола си Мане напусна терена като смяна, а в добавеното време заменилият Мане - Бамба Диенг, подпечата успеха за сенегалците, които продължават напред в надпреварата. Там те очакват победителя между Мали и Екваториална Гвинея, за да може да се отреди един от четирите полуфиналисти от континенталния шампионат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички