Изумително: 11-ката на Ал Насър за следващия сезон, ако трансферните слухове се сбъднат


Изумително: 11-ката на Ал Насър за следващия сезон, ако трансферните слухове се сбъднат
Снимка: Getty Images

3162 0

Въпреки че суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се присъедини към Ал Насър в началото на годината, отборът не съумя да спечели титлата в Саудитската професионална линия. Тя остана за Ал Итихад, който свали от трона Ал Хилал.

След като стана ясно, че Кристиано ще остане в отбора, а и след някои трансферни удари от конкурентите, в Ал Насър не възнамеряват да приключват със звездните нови попълнения.

Бившият дългогодишен съотборник на португалеца в Реал Мадрид - Серхио Рамос, няма да продължи с ПСЖ, като остава свободен агент без договор. Той е спряган не само с Ал Насър, но и с Ал Хилал.

Друг отлично познат футболист и на Роналдо, и на Рамос е Серхио Бускетс. Дефанзивният полузащитник приключи с Барселона и също предстои да решава къде ще довършва кариерата си. Той може и да се събере с Лионел Меси в Интер Маями.

Ал Насър има интерес и към привличането на Марсело Брозович, като вече са офертирали Интер за 16 милиона долара, информира ESPN. Изданието обаче допълва, че "нерадзурите" считат офертата за твърде ниска и искат 27 милиона долара.

Звездата на Кристъл Палас Уилфред Заха също ще е без договор след по-малко от две седмици и ще трябва да решава къде ще играе. Смята се, че има оферта за 38 милиона долара на година от страна на Ал Насър.

Сигурно ново попълнение, след като бе потвърдено от Фабрицио Романо, пък е Хаким Зиеш, който идва от английския Челси. Ако отборът вземе всичките си цели, ето как би могъл да излежда през следващия сезон: Роси, Конан, Ал Амри, Рамос, Ал Ганам, Бускетс, Брозович, Саул Нигес, Заха, Зиеш, Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички