Изненадващ отбор ще се опита да привлече Ибрахимович


Изненадващ отбор ще се опита да привлече Ибрахимович
Снимка: Getty Images/Guliver

2235 0

Бока Хуниорс ще опита да привлече Златан Ибрахимович. Според вестник AS, шведът е бил предложен на аржентинския гранд от неговия агент - Мино Райола. Председателят и спортният директор на Бока вече са одобрили подобен ход.

Това би било второ впечатляващо попълнение за южноамериканския тим, след като през това лято към отбора се присъедини легендата на Рома - Даниеле Де Роси. Договорът на Ибра с ЛА Галакси изтича през декември и почти със сигурност няма да бъде подновен. Пречка може да се окаже заплатата, която 37-годишният футболист трябва да получава.

Златан вече отказа оферта от Катар, която финансово няма как да бъде достигната от тази на Бока Хуниорс. Ако премине в аржентинския тим, шведът би могъл да оформи атомно нападателно дуо в тандем с Карлос Тевез. Междувременно, Ибрахимович се отчете с поредно постижения с екипа на ЛА Галакси и класира отбора за плейофите. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички