Изненади в "Ла Фурия" - Енрике извади Де Хеа, връща Ансу Фати


Изненади в "Ла Фурия" - Енрике извади Де Хеа, връща Ансу Фати
Снимка: Getty Images

1101 0

Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике обяви разширения състав за мачовете в Лигата на нациите, които ще се проведат в началото на месец юни. "Ла Фурия" ще изиграе четири срещи, като всичко започва с домакинство на Португалия в Севиля на 2-ри юни. 

Три дни по-късно испанците гостуват на Чехия в Прага, а на 9-и юни предстои визита в Женева на Швейцария. Серията от срещи приключва с домакинство на чехите в Малага. 

В списъка с избраници на наставникът прави впечатление името на Ансу Фати, който се завръща към националните ангажименти, след поредната възстановена контузия. Той получи с екипа на Барселона. Ще се разчита също и на Маркос Алонсо от Реал Мадрид. Сред избраниците попада и Тиаго Алкантара от Ливърпул, но халфът получи контузия при последния мач от Висшата лига и остава под въпрос за финала на Шампионска лига. Той ще се проведе на 28 май в Париж. 

От тима на Испания отсъстват вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа, както и контузените Микел Оярсабал, Педри и Йереми Пино. 

Ето как Луис Енрике коментира жребия за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички