Изненада: Легендата на Ливърпул Роби Фаулър поема отбор от второто ниво на Саудитска Арабия


Изненада: Легендата на Ливърпул Роби Фаулър поема отбор от второто ниво на Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

1568 0

Една от легендите на Ливърпул - Роби Фаулър, си е стиснал ръцете с втородивизионния отбор от Саудитска Арабия - Ал Кадсия, и вече е новият мениджър на клуба.

Новината бе потвърдена от "Sky Sports". Това е четвъртият отбор в треньорската кариера на един от любимците на "Анфийлд". Той ще има за цел да модернизира тима и да го вкара в елита на страната, тъй като през изминалия сезон той е завършил на 11-ата позиция, изоставайки с 23 пункта от топ 4 във второто ниво.

Има информация, че управата на Ал Кадсия се е мотивирала изцяло от случващото се в страната и развитието на футбола. Тя иска Фаулър да помогне на клуба да се изкачи до елита, където вече се подвизават световни звезди като Кристиано Роналдо, Карим Бензема, Н'Голо Канте, Калиду Кулибали и Едуард Менди, като се очаква да пристигнат още големи имена.

Роби Фаулър е ръководил 3 клуба до момента в своята кариера - Муангтонг Юнайтед (Тайланд), Брисбейн Роър (Австралия) и Ийст Бенгал (Индия).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Добре познат на Лионел Меси треньор застана начело на Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички