Ивайло Петев аут от Румъния, свързван с Левски и Лудогорец го заменя?


Ивайло Петев аут от Румъния, свързван с Левски и Лудогорец го заменя?
Снимка: Официален Фейсбук профил на Лудогорец

1316 0

Ивайло Петев вече не е треньор на румънския Университатя Крайова, това пишат медиите в страната. 48-годишният специалист се е разделил с клуба, въпреки че спечели 2 от последните си 3 мача и е на второ място в класирането.

Не е ясно дали Петев е бил уволнен, или е постигнато взаимно споразумение за прекратяване на договора.  Според Fanatik.ro Михай Ротару е имал среща с Ивайло Петев в сряда и двамата са решили да прекратят споразумението по взаимно съгласие.

Петев отново е без отбор

Все още липсва официално потвърждение за раздялата с Ивайло Петев

Още: Университатия се доближи на 4 точки от ФКСБ

Очакваше се президентът на Крайова да вземе решение за смяна на треньора след мача в неделя, но приложи идеята си на практика, след като анализира ситуацията в отбора през последните два дни. Петев е четвъртият треньор, който тренира Университета на Крайова този сезон, след Ойген Неагое, Лауренциу Регекампф и Корнелиу Папура.

Българинът има 20 мача на скамейката на Университета Крайова. Той записа десет победи, пет равенства и пет поражения като треньор на Олтен.

Вариант за треньор на Университета на Крайова е Мариус Шумудика, треньор без договор след раздялата с Газиантеп. Това е наставник, който през 2016 година призна, че е бил търсен от Левски, а по-късно бе спряган и за Лудогорец. А и по-рано медии и бивши играчи недоволстваха от Ивайло Петев.

Още: Екипът на Ивайло Петев с най-високо възнаграждение в румънския футбол

Лудогорец отново показа на България как се прави

Ивайло Петев атакува върха в Румъния, обявил е какви играчи иска пред президента на Университатя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички