Ивайло Петев атакува върха в Румъния, обявил е какви играчи иска пред президента на Университатя


Ивайло Петев атакува върха в Румъния, обявил е какви играчи иска пред президента на Университатя
Снимка: БГНЕС

1177 0

Ивайло Петев има списък с играчи, с които иска да подсили Университатя Крайова, за да може да се превърне в претендент за първите места в Румъния. Същата е и идеята на президента на клуба Михай Ротару, твърди "prosport.ro".

Ивайло Петев търси подсилване на отбора

Ивайло Петев е поискал трима нови играчи

"Зимната пауза идва като глътка въздух за Петев, който може да поиска няколко играчи по свой вкус. Освен това фактът, че той ще организира зимния лагер, ще му помогне да създаде по-добра връзка между себе си и футболистите", допълва още изданието.

48-годишният български треньор определено иска от президента Михай Ротару централен защитник, дефанзивен халф и нападател, който е силен в наказателното поле.

Българинът Ивайло Петев подписа с Университета на Крайова на 7 ноември. В последните три дуела в Суперлигата тимът падна с 1:2 от Херманщат, а също така направи две равенства по 2:2 с Политехника (Яш) и с УТА Арад, като Петев имаше сериозни оплаквания от съдийството. 3-ият в есенното класиране Университатя (Крайова) изостава на 10 точки от върха, който се заема от ФКСБ, но само на 2 от 2-ото място, на което е ЧФР Клуж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички