Италия или Англия: Eто кой е фаворитът на букмейкърите на финала на Евро 2020


Италия или Англия: Eто кой е фаворитът на букмейкърите на финала на Евро 2020
Снимка: Getty Images

1515 0

Остават броени часове до големия финал на Европейското първенство по футбол, противопоставящ отборите на Италия и Англия. И двата отбора показаха солидна игра на турнира и си заслужиха място на финала. "Скуадра адзура" впечатли с атрактивната си игра в офанзивен план, докато "трите лъва" се превърнаха в непробиваем отбор в отбрана, който обаче умее и да постига победи.

Англия имаше домакинско предимство в почти всички мачове на турнира, тъй като играеше на "Уембли". Така ще бъде и във финалния мач, където Италия се води символичен домакин, но е безспорно, че по-голямата част от феновете по трибуните ще подкрепят Англия. Това няма как да не окаже подкрепа на възпитаниците на Гарет Саутгейт, в които са надеждите да донесат първи европейски трофей в историята на футбола.

Букмейкърите са категорични в очакванията си за този двубой - считат Англия за фаворит. По-големите букмейкърски къщи дават коефициент между 2.50 и 2.70 за победа на англичаните, докато шансовете за победа на италианците е между 3.30 и 3.10. В същото време равенството (в редовното време) е между 2.90 и 3.10. За спечелването на трофея пък Англия получава 1.80 коефициент, докато Италия - 2.00.

ТУК може да прочетете 5 причини защо Англия ще спечели Евро 2020!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички