Играч на Рубин: При завръщането ми след коронавирус, съотборниците ми казваха да стоя по-далеч от тях


Играч на Рубин: При завръщането ми след коронавирус, съотборниците ми казваха да стоя по-далеч от тях
Снимка: Getty Images/Guliver

1370 0

Защитникът на Рубин (Казан) - Константин Плиев, който беше болен от коронавирус, сподели какви са емоциите от завръщането във футбола и как се отнасят с него съотборниците му след прекараната болест. Руснакът даде положителен тест за COVID-19 през май, а в началото на юни поднови тренировки с тима.

"Болестта премина в много лека форма, нищо не усетих. Наистина ми липсваха тренировките и чаках момента, когато ще се върна на терена. Сега тренираме, всичко е наред. Трудно е, трябва да наберем форма, но го правим с усмивка на лице", коментира футболистът.

"В отбора ме дразнеха, казваха ми: Стой по-далеч от нас". Преболедувах го, но все пак трябва да се грижа за себе си, защото мога да се разболея отново. Всички трябва се защитаваме един-друг. Много скучаех, не можех вече да лежа на леглото. Чаках да се завърна на зеления терен и да започна да работя с моите момчета, да се готвим за началото на сезона", каза още бранителят. В същото време в украински клуб има бум на коронавирус (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички