И Джон Тери поема към Саудитска Арабия, но не като треньор


И Джон Тери поема към Саудитска Арабия, но не като треньор
Снимка: Getty Images

1020 0

Джон Тери изглежда ще е следващият, който ще поеме към Саудитска Арабия, като ще стане спортен директор на клуба от саудитската професионална лига Ал-Шабаб.

Бившият английски национал се завърна на "Стамфорд Бридж" през юли, за да предаде част от знанията си на академията на Челси, след като напусна ролята си на помощник мениджър в Лестър.

Според Sports Zone, Тери ще стане спортен директор на клуба, който ще отговоря за набирането на нови кадри, въпреки че преди това се очакваше той да се присъедини към клуба като наставник на първия отбор.

Съобщава се, че Тери е отхвърлил шанса да тренира Ал-Шабаб, но е запален по ролята на спортен директор поради продължителността на предлагания договор, който е краткосрочен.

Играчите от Висшата лига се местят в Саудитска Арабия

42-годишният преди това е работил като помощник-треньор в клуба от Висшата лига Астън Вила, преди да се присъедини към Лестър. Ако се премести в Саудитска Арабия, той ще се присъедини към списък с бивши звезди от Висшата лига в Саудитската професионална лига, включително Стивън Джерард, Рияд Марез и Н’Голо Канте. Наскоро Тери изненада с избора си за двама любимци в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички