"Двамата, които обичам": Легенда на Челси с изненадващи любимци в отбора


"Двамата, които обичам": Легенда на Челси с изненадващи любимци в отбора
Снимка: Gulliver/GettyImages

4305 0

Легендарния бивш централен защитник на Челси - Джон Тери, назова своите любимци в "сините" редици в момента. Англичанинът направи много любопитен избор.

"Двамата, които обичам"

Въпреки че лондончани пръснаха над 1 милиард евро за нови имена, бившият национал на "трите лъва" не посочи никое от тях. Вместо това, той определи капитана Рийс Джеймс и юношата Леви Колуил като свои фаворити.

"Двамата, които обичам. Обичам Рийс и Леви. За него предстоят много големи неща, до момента е брилянтен. Важно е Рийс да остане и да стори това, което трябва", коментира Тери, цитиран от "Tribal Football".

Формата на дуото

И двамата играчи са продукт на академията на английския колос. Докато Джеймс вече носи лидерската лента на "Стамфорд Бридж", 20-годишният Колуил тепърва прохожда в големия футбол.

Към момента капитанът на "сините" лекува контузия, която го вади от игра за известно време. Той има само 1 мач от началото на сезона. Младокът от своя страна прекара миналата кампания под наем в Брайтън, но през новата вече има 5 срещи с екипа на лондончани и оставя добри впечатления.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички