Хърватия се пропука в самия край и изгуби точки срещу Уелс (ВИДЕО)


Хърватия се пропука в самия край и изгуби точки срещу Уелс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2211 0

Хърватия и Уелс не успяха да се победят в мач от група "D" на квалификациите за Евро 2024. Двата национални тима завършиха при резултат 1:1, а "ватрените" допуснаха изравнителния гол в добавеното време на мача.

Срещата започна по-добре за сребърните медалисти от Мондиал 2022. Момчетата на Златко Далич установиха контрол в началните минути и откриха резултата в 28-ата минута. Андрей Крамарич успя да пробие в наказателното поле на гостите и с плътен удар даде преднина на "ватрените".

Уелс излезе мотивиран да търси гола през втората част. Момчетата на Роб Пейдж стояха по-стабилно на терена и бяха близо до изравнителното попадение в 61'. Дан Джеймс посрещна центриране от Хари Уилсън, но ударът на младока мина покрай левия страничен стълб на Ливакович.

Хърватите обаче продължаваха да държат инициативата. Момчетата на Златко Далич държаха повече топката и не оставяха големи шансове на своя противник. В 82' Иван Перишич нанесе страховит удар след центриране, но за негово съжаление той разтресе напречната греда.

Последната дума обаче имаше Уелс. Нейтън Броудхед се възползва след карамбол в наказателното поле и изненада Ливакович със силен удар в долния ляв ъгъл, за да оформи крайното 1:1 в Сплит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички