Хуан Куадрадо за трансфер в Саудитска Арабия: Роналдо не ме иска...


Хуан Куадрадо за трансфер в Саудитска Арабия: Роналдо не ме иска...
Снимка: Getty Images

2215 0

Хуан Куадрадо направи любопитна шега, че може да каже "НЕ" на трансфер в Саудитска Арабия, защото бившият му съотборник в Ювентус Кристиано Роналдо не го иска там.

Куадрадо е сред множеството играчи, които биха могли да последват примера на португалеца. В момента колумбиецът е без клуб, като договорът му с Ювентус изтече на 30 юни. Според италианския журналист Руди Галети ветеранът е в напреднали преговори с клуб от Саудитска Арабия.

Какво мисли Куадрадо по въпроса?

Куадрадо направи предположение, че може да отклони трансфер в Близкия Изток заради бившия си съотборник в Ювентус - Роналдо. Той добави, че има различни възможности на масата и че е спокоен за ситуацията си.

"В този момент все още имам страстта и обичам да се състезавам на високо ниво. Освен това Роналдо е там (в Саудитска Арабия) и той не ме иска", заяви шеговите Куадрадо, цитиран от "Daily Express". "Много съм спокоен, мисля кое е най-доброто за мен и се надявам на Божията помощ".

Въпреки тази шега вероятността не е никак малка Куадрадо да акостира в Саудитска Арабия. Той може да се превърне в поредната футболна звезда, която да акостира в Саудитската Про лига след Роналдо, Н'Голо Канте, Карим Бензема, Калиду Кулибали и други.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са големите звезди, играещи в Саудитска Арабия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички