Христо Стоичков за кончината на Кройф: На парчета съм


Христо Стоичков за кончината на Кройф: На парчета съм
Снимка: Getty Images/Guliver

3170 0

"На парчета съм". Това бяха първите думи на българския футболен феномен Христо Стоичков пред журналист от "Ел Мундо Депортиво", след като от редакцията на испанското издание се свързаха с българина след смъртта на Йохан Кройф.

По-рано днес семейството на холандската легенда оповести чрез официалния сайт на легендарния холандец, че той е починал след няколкомесечна битка с рак на белия дроб.

14-те велики цитата на Йохан Кройф

Стоичков ще пътува за Каталуня при първа възможност, за да се сбогува с човека, който му помогна да се превърне в един от най-добрите футболисти в историята на футбола.

"Още тази вечер тръгвам от Маями за Барселона. Не зная с какъв полет, как ще стигна, все ми е едно. Искам да стигна възможно най-бързо, за да се сбогувам с треньора, който направи толкова много за мен, който ми даде възможността да играя за Барса, да стигна до "Златната топка". Без него нищо нямаше да е възможно", каза още Камата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички