Хари Кейн с кошмарен пропуск и тежък удар в гредата срещу Хърватия


Хари Кейн с кошмарен пропуск и тежък удар в гредата срещу Хърватия
Снимка: Getty Images/Guliver

920 0

След малко повече от час игра в мача на Англия с Хърватия на Евро 2020 домакините от Острова имаха чудесен шанс да удвоят своя актив. Малко преди това Рахийм Стърлинг бе дал аванс на „трите лъва”, а Хари Кейн можеше да се превърне в герой за феновете на „Уембли”, но вместо това изпитва много сериозна болка.

Мейсън Маунт проби отляво и нахлу в наказателното поле на „ватрените”, подминавайки Шиме Вършалко. Младият талант на Челси центрира към далечната греда, а там Кейн атакува топката.

Нападателят бе „ескортиран” от Йошко Гвардиол, който натисна стрелеца и направи достатъчно да развали баланса при изстрела на нападателя, който стреля аут, макар вратата в тази си част да бе опразнена от вратаря Доминик Ливакович.

По-големият проблем за Кейн обаче дойде след това. Нападателят на Тотнъм спря движението си левия страничен стълб на хърватската врата и се хвана за рамото.

Лекарският щаб на „трите лъва” веднага влезе на терена и провери нараненото място на капитана на отбора, който обаче се изправи и продължи мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички