Хари Кейн: Нямам съмнение, че ще спечелим Евро 2020


Хари Кейн: Нямам съмнение, че ще спечелим Евро 2020
Снимка: GettyImages

1006 0

Нападателят на Англия по футбол Хари Кейн е оптимист преди утрешния финал на Евро 2020 срещу Италия на "Уембли".

Финалът на UEFA EURO 2020 е утре от 22.00 часа българско време и ще може да го следите на живо в сайта Sportlive.bg.

"Това, че мачът е на "Уембли" го прави още по-значим. Нашите фенове ще бъдат на трибуните, ще пият и ще ни подкрепят. Атмосферата ще бъде незабравима. Италия е прекрасен отбор. Те имат много опит, разполагат със силни индивидуалности, но най-важното е, че са много сплотени като колектив. Ще бъде тежка битка, но ние знаем, че имаме сили да победим", коментира Кейн.

"Трябва да се концентрираме върху нашата игра, да се подготвим добре и да влезем в мача с настройката, както преди всичките ни останали срещи, без капка съмнение, че сме способни да спечелим. Във важните мачове, в големите финали резултатът се определя от малките неща. Трябва да направим така, че те да бъдат в наша полза", добави още Кейн. 

"Това вероятно е най-големият мач в кариерата на всеки един от нас. Да постигнеш нещо специално с Англия по всички положения надминава успехите на клубно ниво. Заради важността, заради дългото чакане на този финал, заради дългите години без спечелен трофей. Сега ние получаваме тази възможност. Нормално е да има малко нерви, всички се вълнуваме. Играем футбол, за да печелим. Мечтали сме за този момент като деца и сега е нашият шанс да вдигнем купата", завърши голмайсторът на "трите лъва". А какво ще прави контузен в Италия при успех на "скуадра адзура", четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички