Хoланд наниза и Словения, но Норвегия загуби, бранител на Лудогорец с контузия


Хoланд наниза и Словения, но Норвегия загуби, бранител на Лудогорец с контузия
Снимка: Getty Images

2964 0

Отборът на Словения направи сензацията и срази с 2:1 гостуващия Норвегия в пореден мач от Лига Б в Лигата на нациите. Голямата звезда на световния футбол в този момент – Ерлинг Холанд, вкара първия гол в Любляна, след като се разписа в 47-ата минута при центриране от Мохамед Елионуси.

Така словенците спряха лошата си серия от шест поредни срещи без победа.

Така норвежците се успокоиха, но Словения бързо успя да върне гола, след като в 69-ата минута Андре Шпорар изравни и вдигна на крака публиката, заела местата си на „Стожице“. Големият талант Бенямин Сешко пък вкара втория гол за словенците, за да донесе победата на своя отбор.

В добавеното време на срещата пък бранителят на Лудогорец – Жан Карничник, беше изнесен на носилка и заменен от Брекало, като още се правят анализи на сериозността на контузията му.

Макар поражението, Норвегия продължава да заема първото място в група 4 на Лига Б и е с 10 точки. Вторият Сърбия е със седем и ще спори с Швеция по-късно в съботния ден, а Словения след успеха вече е с пет пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички