Гърция се добра до точка срещу Босна, в мач с много драма и събути гащи (ВИДЕО)


Гърция се добра до точка срещу Босна, в мач с много драма и събути гащи (ВИДЕО)

1520 0

Отборите на Гърция и Босна и Херцеговина завършиха 1:1 в драматична световна квалификация в група Н. Гостите откриха след автогол на Карнезис в 32-ата минута след отлично изпълнен пряк свободен удар. Домакините се добраха до точката след феноменален гол на Тцавелас в продължението на двубоя.

В 80-ата минута на мача между отборите на Гърция и Босна и Херцеговина зрителите видяха неприятни сцени.Звездата на Рома Един Джеко беше фаулиран от Папастатопулос, след което нервите му не издържаха и той свали гащетата на съперника си.

Последва кратко спречкване между футболисти на двата отбора, а в крайна сметка след консултация с помощниците си съдията Йонас Ериксон изгони директно Пападопулос за удар без топка на съперник, също така и Джеко заради втори жълт картон, заради свалените гащи на Папастатопулос, който се отърва само с жълт картон.

След тази точка Гърция е на втората позиция в групата с актив от 10 точки, а Босна е на третото със 7. Именно между двата отбора се очаква да се води борбата за второто място и евентуален бараж.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички