Гърция левитира между победата и загубата срещу Франция, а Германия отново се издъни (ВИДЕО)


Гърция левитира между победата и загубата срещу Франция, а Германия отново се издъни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1324 0

Две прелюбопитни срещи се изиграха във вторник вечер с участието на европейски футболни колоси като Германия и Франция, а южната ни съседка Гърция имаше всички предпоставки да предизвика фурор. 

На практика срещата в Атина бе само за престиж срещу "петлите", но  бе изиграна изключително мъжки и от двете страни. Гостите първоначално взеха аванс чрез Коло Муани в 42-ата минута, но след почивката Гърция обърна след голове на Бакасетас (56') и Йоанидис (61'). 

Южната ни съседка имаше преднина чак до заключителния четвърт час, когато Фофана изравни с великолепно попадение за крайното 2:2. Асистентът Мбапе нацели напречната греда дълбоко в добавеното време. 

Междувременно във Виена кошмарът на Германия, макар и в приятелски срещи, продължи. Този път домакинът на Евро 2024 отстъпи при визитата си на Австрия с 0:2, а повече от 40 минути игра с човек по-малко след директен червен картон на Сане в 49'. 

В герои за победителите се превърнаха Забицер (29') и Баумгартнер (73'). Това бе втора поредна загуба и общо трета среща без победа за Бундестима. 

Вижте всички отбори, които се класираха за Евро 2024!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички